Srednjaki wrote:A jel znate tko je gruzijski izbornik?
Uuuu trebat će probit bunker...
Srednjaki wrote:A jel znate tko je gruzijski izbornik?
larsson wrote:Zanimljivo, kad se pogleda s druge strane, opet nismo ni tak dobro prosli. Ak se gleda po grupama jesmo, no ak se gleda u teoriji i nismo. Kak to mislim? Pa tak kak je Grcka najbolja rangirana repka u drugom bubnju, Izrael najbolja u trecem bubnju, Latvija druga najjaca u cetvrtom bubnju, Gruzija cetvrta u petom i Malta treca u sestom.
Naravno, to je samo u teoriji, jer svi koji se imalo kuze u nogomet znaju da ta FIFAina ljestvica bas i nije nes po cem se mozes ravnat. Uz to, danas svi igraju nogomet i svak svakog moze iznenadit.
LuxAngelus wrote:Točnije je ovako. Grčka iako apsolutno demotivirana i bezvoljna(protiv Ukrajine prazan stadion, nikakva euforija i demotivirajuće izjave) je dobila Ukrajinu koju mi naravno nismo. S Izraelom smo se strašno namučili u 2 utakmice, a ne bi ih nikad dobili da Eduardo nije bio u Dinamu, u životnoj formi. Za Latviju iskreno pojma nemam, tu će nam Bole Top faliti.A Gruzija i Malta su definitivno ekipe ko stvorene da nam oduzmu koji bod.
Ovo je naravno pesimistična varijanta, optimistična varijanta je činjenica da smo ipak iznad svih barem klasu što se igrača tiče.
Imaju i iskusnog izbornika. Nijemac Otto Rehhagel trener je željezne ruke?
- Grčki savez tvrdi da će Rehhagel biti izbornik samo do kraja svjetskog prvenstva, veliko je pitanje hoće li ostati još jedan ciklus. Koliko znam - neće, tako da se najvjerojatnije nećemo susresti!
Srednjaki wrote:Srebrić je istaknuo nezadovoljstvo ždrijebom s financijskog aspekta. Vjerojatno mu je žao što smo bili prvi nositelji jer smo tako izbjegli atraktivne protivnike.
kpain16 wrote:Obrana zakurac. Realno. Ćorluka i 2 turbospora petljaroša svaki sklon kiksevima, plus takav i golman.
A o 3-5-2 sustavu ne želim trošit riječi. Svaka momčad koja će igrat sa 1 špicom će nam radit ogromne probleme. Naročito protiv 4-2-3-1 sustava koji je penicilin za zastarjelu formaciju koju koriste talijanski davljenici i određene afričke zemlje kao Egipat.
Rađe bi stavio i trpio Strinića nego mijenjat kompletnu koncepciju igre. Po meni debilno.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest