Hrvatska nogometna reprezentacija

Rasprava o svim sportovima. Nogomet, rukomet, košarka, tenis, skijanje, odbojka, vaterpolo...

Re: Hrvatska nogometna reprezentacija

Postby tuks » 07 Feb 2010, 13:15

Srednjaki wrote:A jel znate tko je gruzijski izbornik? ;)

Uuuu trebat će probit bunker... :D
Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče...

Više Dinamov navijač nego BBB...
tuks
tuks wannabe

Postby larsson » 07 Feb 2010, 13:19

Bilo bi lijepo kad bi mu vratili s jednim golom u 95. za pobjedu. :D
"Do Hrvata i Hrvatske ne ima kukavna naroda ni nesretne zemlje. Ovaj narod nije za drugo van da čim prije propadne ter da ne bude samo na neprilici sebi i drugima. Tu ne ima ljudi, ne ima značajeva: ne ima ništa osim hrđe." - dr. Ante Starcevic
larsson
platinum member

Postby Zlima » 07 Feb 2010, 13:23

Grupa i vise nego dobra sto zbog protivnika sto zbog odlicnih gostovanja ...

Ja i vise nego zadovoljan :D
mama mi je rekla da se opametim ...

O.F.A.H. Firm ...
Zlima
gold member

Postby taboof » 07 Feb 2010, 13:38

ako cemo realno, laksu skupinu nismo mogli dobit....:D
taboof
bronze member

Postby larsson » 07 Feb 2010, 18:45

Zanimljivo, kad se pogleda s druge strane, opet nismo ni tak dobro prosli. Ak se gleda po grupama jesmo, no ak se gleda u teoriji i nismo. Kak to mislim? Pa tak kak je Grcka najbolja rangirana repka u drugom bubnju, Izrael najbolja u trecem bubnju, Latvija druga najjaca u cetvrtom bubnju, Gruzija cetvrta u petom i Malta treca u sestom.

Naravno, to je samo u teoriji, jer svi koji se imalo kuze u nogomet znaju da ta FIFAina ljestvica bas i nije nes po cem se mozes ravnat. Uz to, danas svi igraju nogomet i svak svakog moze iznenadit.
"Do Hrvata i Hrvatske ne ima kukavna naroda ni nesretne zemlje. Ovaj narod nije za drugo van da čim prije propadne ter da ne bude samo na neprilici sebi i drugima. Tu ne ima ljudi, ne ima značajeva: ne ima ništa osim hrđe." - dr. Ante Starcevic
larsson
platinum member

Postby LuxAngelus » 07 Feb 2010, 19:19

larsson wrote:Zanimljivo, kad se pogleda s druge strane, opet nismo ni tak dobro prosli. Ak se gleda po grupama jesmo, no ak se gleda u teoriji i nismo. Kak to mislim? Pa tak kak je Grcka najbolja rangirana repka u drugom bubnju, Izrael najbolja u trecem bubnju, Latvija druga najjaca u cetvrtom bubnju, Gruzija cetvrta u petom i Malta treca u sestom.

Naravno, to je samo u teoriji, jer svi koji se imalo kuze u nogomet znaju da ta FIFAina ljestvica bas i nije nes po cem se mozes ravnat. Uz to, danas svi igraju nogomet i svak svakog moze iznenadit.

Točnije je ovako. Grčka iako apsolutno demotivirana i bezvoljna(protiv Ukrajine prazan stadion, nikakva euforija i demotivirajuće izjave) je dobila Ukrajinu koju mi naravno nismo. S Izraelom smo se strašno namučili u 2 utakmice, a ne bi ih nikad dobili da Eduardo nije bio u Dinamu, u životnoj formi. Za Latviju iskreno pojma nemam, tu će nam Bole Top faliti. :D A Gruzija i Malta su definitivno ekipe ko stvorene da nam oduzmu koji bod.

Ovo je naravno pesimistična varijanta, optimistična varijanta je činjenica da smo ipak iznad svih barem klasu što se igrača tiče.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby larsson » 07 Feb 2010, 19:27

LuxAngelus wrote:Točnije je ovako. Grčka iako apsolutno demotivirana i bezvoljna(protiv Ukrajine prazan stadion, nikakva euforija i demotivirajuće izjave) je dobila Ukrajinu koju mi naravno nismo. S Izraelom smo se strašno namučili u 2 utakmice, a ne bi ih nikad dobili da Eduardo nije bio u Dinamu, u životnoj formi. Za Latviju iskreno pojma nemam, tu će nam Bole Top faliti. :D A Gruzija i Malta su definitivno ekipe ko stvorene da nam oduzmu koji bod.

Ovo je naravno pesimistična varijanta, optimistična varijanta je činjenica da smo ipak iznad svih barem klasu što se igrača tiče.

E jebi ga sad. Da Dinamo nije dobio svaki put kad smo bili otpisani i demotivirani, ne bi valjda imali nijednu Euro zimu unazad 5-6 godina. Al smo dobili i to je bitno. Oni su te Ukrajince dobili na jedvite jade, jednim golom, a mi smo u Zagrebu imali dvije stative i zabili dva gola. U Ukrajini smo takoder bili bolji. Ovo za Izrael i Eduarda je na isti kalup. Da Boban nije prodo loptu Thuramu, mozda bi bili svjetski prvaci. Jebi ga, prodo je i tocka. Tak smo mi imali Eduarda i tocka. Da nije bilo Eduarda, mozda bi neko drugi bio raspolozen i zabio te golove.

Ako nekaj mrzim onda su to price "a kaj da je...". E pa nije. Kaj da Francuska nije imala Zidanea? Pa ne bi ni prismrdili naslovu prvaka svijeta i Europe.
larsson
platinum member

Postby LuxAngelus » 07 Feb 2010, 19:55

Pa sve se slažem, pa i sam sam napisao da lakšu skupinu nismo mogli dobiti.
Jedino me iskreno brine izbornik Grčke Rehhagel, on bi svojim bunkerom i anti-nogometom mogao nas dotuć.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby larsson » 07 Feb 2010, 19:59

Navodno da odlazi nakon SP-a, to sam procito negdje (SN, Sportnet?). Mislim da je Zajec to reko, a on nije bas "neki tamo" za grcki nogomet.
larsson
platinum member

Postby marko1210kc » 07 Feb 2010, 21:25

Mene strah jedino židova. Drugi bi nas mogli namučit, al ne vjerujem da bu nekaj previše na knap.
marko1210kc
gold member

Postby larsson » 08 Feb 2010, 00:37

Evo ga.

Imaju i iskusnog izbornika. Nijemac Otto Rehhagel trener je željezne ruke?
- Grčki savez tvrdi da će Rehhagel biti izbornik samo do kraja svjetskog prvenstva, veliko je pitanje hoće li ostati još jedan ciklus. Koliko znam - neće, tako da se najvjerojatnije nećemo susresti!

http://www.jutarnji.hr/zajec--bilic-je- ... ce/542837/
larsson
platinum member

Postby Serpico » 08 Feb 2010, 07:57

skupina je laganini,trebali bi bez problema proć.
Za slijedeci ciklus se nadam da nebu padobranaca u ekipi tipa Jurić, Dujmović i slični.
Evo sad bum se ja igral izbornika,al mislim da za slijedece kvalifikacije ovi igraci bi trebali biti dio ekipe:
GOLMANI: Pletikosa(Subašić)
OBRANA: Srna - Ćorluka(Vida) - Šimunić(Lovren) - Pranjić(Čale)
VEZNI: Tomečak - Modrić(Badelj) - Vukojević(Leko) - Kranjčar(Rakitić)
ŠPICA: Eduardo(Olić) - Petrić( Mandžukić, Kalinić)

I još oko repke nek se muvaju: Pokrivač, Strinić, Delać, Gabrić...
ak bu sve po planu i ak se nebuju zajebavali, do 2012. možda iz Dinama oko A repke još bi mogli bit Vrsaljko, Antolić, Barbarić i Kramarić... al to je već kibi-dabi :)
bolje do grla u govnu, neg s govnom u grlu
Serpico
gold member

Postby Srednjaki » 08 Feb 2010, 12:35

Srebrić je istaknuo nezadovoljstvo ždrijebom s financijskog aspekta. Vjerojatno mu je žao što smo bili prvi nositelji jer smo tako izbjegli atraktivne protivnike.
da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd... Forum je z brda z dola užas...
Srednjaki
tuks wannabe

Postby Postar » 08 Feb 2010, 13:34

Debili,a isplatile su im se ove kvalifikacije sa neodlaskom na SP....
Ivanković, moj brat Zoran i ja smo tri tijela i jedna duša.
Postar
platinum member

Postby konj » 08 Feb 2010, 14:12

ova grupa na prvi pogled mozda zvuci lagana ali...grcka je jako nezgodan protivnik i ja bi stavio sto eura na x protiv njih barem u prvoj utakmici a izrael nam je strpao 3 komada u jednoj utakmici tako da i oni nisu za bacit...sa ostalima nebi trebalo biti problema ali obrana nam je sve samo ne sigurna tak da ocekujem par kikseva...grcka ce sto posto negdje izgubit bodove u to sam siguran jer im se to dosad u svakim kvalifikacijama dogodilo i igraju predefenzivan nogomet da bi nekoga razbili bez problema...sve u svemu ako negdje nekiksamo protiv ovih slabijih ekipa prolazimo...i ja bi slobodno stavio mlade igrace da nam igraju jer od ovih starijih tipa simunic , krizanac itd ocekujem vise kikseva nego solidnu igru...e ovako bi ja sastavio ekipu...Subasic - Corluka , Lovren , Vida , Pranjic - Srna , Modric , Vukojevic , Kranjcar - Mandzukic , Eduardo
/modric je bio dinamo\
konj
silver member

Postby Postar » 08 Feb 2010, 18:37

Ovisi sve o razvoju Lovrena i Vide. Za sada je po meni Simunic umjesto Vide u ekipi.
Postar
platinum member

Postby larsson » 09 Feb 2010, 12:06

Srednjaki wrote:Srebrić je istaknuo nezadovoljstvo ždrijebom s financijskog aspekta. Vjerojatno mu je žao što smo bili prvi nositelji jer smo tako izbjegli atraktivne protivnike.

Prije zdrijeba je i Markovic kukao kak je steta da smo izbjegli Englesku jer bi oni opet napunili stadion. Majmuni.
larsson
platinum member

Postby Srednjaki » 09 Feb 2010, 12:36

Glavno da su organizirali unosne prijateljske protiv snažnih i atraktivnih reprezentacija Belgije, Austrije i Slovačke. Ko da je '41.
da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd... Forum je z brda z dola užas...
Srednjaki
tuks wannabe

Postby Serpico » 17 Feb 2010, 14:12

dujmović i gabrić pozvani, a badelj nije.
Serpico
gold member

Postby LuxAngelus » 17 Feb 2010, 14:25

Kramarić nije pozvan za mlade. Premalo je 2 odigrane utakmice i 2 gola.

EDIT: nema ni Vrsaljka.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby Postar » 17 Feb 2010, 16:57

Dobro razumijem sto su Badelj i ovi mladi pozvani za U-21 a ne A repku posto ovi igraju protiv Francuza(nadam se da ce biti na internetu tekma). Vrsaljko i Kramaric tipicna Ladiceva posla. Ozobic je pozvan naravno....
E i napomena u vezi Gabrica. ako se nevaram lik je propustio 4-5 tekmi u Turskoj zato sto se ozljedio na nekom malonogometnom turniru(ne znam jesul 4 kafica). Debil.
E ako nista pozvao je Pamica koji je to zasluzio.
Postar
platinum member

Postby Postar » 26 Feb 2010, 22:26

Rakitic zabio jeben gol... Sa 19 metara lopta u zraku. Igrao centralnog veznog kao sto kod nas iga npr. Badelj. Dosta trke. Magath je od njega napravio pravog radnika.
Postar
platinum member

Postby Serpico » 03 Mar 2010, 17:28

vele novine da bumo igrali 3-5-2.

na gajbi: runje
obrana: ćarli-križanac-šimunić
veza: srna-modrić-vukojević-kranjčar-pranjić
špica: dudu-olić

meni se čini ok sastav, to bu vjerovatno i prva ekipa za kvalifikacije, a imali bumo i dobre zamjene u kvalifikacijama, vida, lovren, rakitić, kalinić, mandžo, badelj, tomečak, pletikosa, petrić...

samo da nebu nikakvih dujmovića, gabrića, rukavina, jurića i kneževića
Serpico
gold member

Postby kpain16 » 03 Mar 2010, 17:31

Obrana zakurac. Realno. Ćorluka i 2 turbospora petljaroša svaki sklon kiksevima, plus takav i golman.

A o 3-5-2 sustavu ne želim trošit riječi. Svaka momčad koja će igrat sa 1 špicom će nam radit ogromne probleme. Naročito protiv 4-2-3-1 sustava koji je penicilin za zastarjelu formaciju koju koriste talijanski davljenici i određene afričke zemlje kao Egipat.

Rađe bi stavio i trpio Strinića nego mijenjat kompletnu koncepciju igre. Po meni debilno.
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
Football hooligans? - well, there are 92 club chairmen for a start.-B.Clough
How did the cat get so fat?
kpain16
Moderator

Postby larsson » 03 Mar 2010, 20:38

Pa ne vjerujem da cemo igrat ovak u buducnosti, prema tome nema mjesta panici akoneko na nas krene sa 4-2-3-1 il slicno. Bar se nadam.
larsson
platinum member

Postby Postar » 03 Mar 2010, 20:44

Onda je jos veci debilizam. Cvrsto se nadam da je Bilic pametnij od toga. Ako izvede 3 5 2 za njega je onda Otto Baric Bog nogometa.
Postar
platinum member

Postby Postar » 03 Mar 2010, 20:58

Ono sto vec vidim sada u obrani igramo obicnih 4 u obrani. U napadu je pak Caleta i Srnu digao. Pitanje sada dali on zeli pojacat obranu na lijevoj strani ili pojacat probojnost. Obrana nam je samo slabija posto Cale nije sposoban odradit i napadacke i obrambene dionice. Uglavnom za mene je Bilic ovim zavrsio kao iole kompetentan trener....
Uz to Kranjcar u fazi napada ide dosta na desno a u fazi obrane mora pokrivat ljevu stranu. Takticki ocajno....
Last edited by Postar on 03 Mar 2010, 20:59, edited 1 time in total.
Postar
platinum member

Postby oKRamxII » 03 Mar 2010, 20:59

kpain16 wrote:Obrana zakurac. Realno. Ćorluka i 2 turbospora petljaroša svaki sklon kiksevima, plus takav i golman.

A o 3-5-2 sustavu ne želim trošit riječi. Svaka momčad koja će igrat sa 1 špicom će nam radit ogromne probleme. Naročito protiv 4-2-3-1 sustava koji je penicilin za zastarjelu formaciju koju koriste talijanski davljenici i određene afričke zemlje kao Egipat.

Rađe bi stavio i trpio Strinića nego mijenjat kompletnu koncepciju igre. Po meni debilno.

Prijateljske utakmice, nemam ništa protiv eksperimentiranja, isprobavanja varijanti, no također nadam se da nije ovo neka "buduća Hrvatska"...
oKRamxII
gold member

Postby kpain16 » 03 Mar 2010, 21:06

Živio catenaccio, živio nogomet. Naši stalno sa 7-8 u obrani naravno. 3 stopera, prilkjuče se i bekovi, odmah doleti Vukojević, Modrić, Kranjčar...Živio Cico Kranjčar.

Koji propali eksperiment. Strašno.
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
Football hooligans? - well, there are 92 club chairmen for a start.-B.Clough
How did the cat get so fat?
kpain16
Moderator

Postby Postar » 03 Mar 2010, 21:19

Uz to mi uopce ne radimo trokute među igracima na cemu npr. Barca temelji svoju igru. Vrlo monotono. Da nemamo genijalce Modrica i Kranjcara....
Postar
platinum member

PreviousNext

Return to Sport