Football Manager

Pod-forum za raspravu o svemu vezano uz računala i igre

Re: Football Manager

Postby LuxAngelus » 02 Mar 2010, 19:18

Baš čitam komentare vezane uz HNL i većina ljudi je jako zadovoljna, samo ima stvarno par stvari koje bi trebalo ispraviti. Počevši od Andersona u Hajduku, a i koliko čujem neke visine igrača su loše određene(Livaja je visok 185, a u igri 174), a to može biti bitno. E sad ne znam dal to kpain sređuje ili ?
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby kpain16 » 02 Mar 2010, 19:59

Data lock, dakle finalne ispravke u podacima je bio pred 2-3 tjedna. Znači Anderson u Hajduku, nema Primorca u Dinamu, Hajduk nema trenera i sl.
Livaja nema postavljene visine, i kad ga je radio Hajdukov researcher vjerojatno nije mogao nać taj podatak. Sad kad je mali u prvoj momčadi, lako se kurčit sa znanjem svih podataka o njemu. No kad je završio researcher, bio je široj javnosti potpuno nepoznat.

Hajduka radi head researcher, a greške će se uvijek provuć. Recimo ja sam krivo stavio Komorskom nogu (u stvarnosti je izraziti ljevak, ne dešnjak). I toga sam odavno svjestan, kao i ostalih grešaka, al nismo to mogli ispravit zbog data locka.

Kao da gledaš prometnu nesreću, a ne možeš niš napravit. :D
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
Football hooligans? - well, there are 92 club chairmen for a start.-B.Clough
How did the cat get so fat?
kpain16
Moderator

Postby kpain16 » 03 Mar 2010, 00:11

Pošto igram 10.3.0 već 10ak dana, ušao sam sa St.Paulijem u prvu ligu. Sad sam okupio ekipu

Vilar - Bedoya(tu će bit netko drugi), N.Rivas, P.Benitez, Vrsaljko ( :) ), Blasi, Z.Pamić ( :) ), Buonanotte, Badelj, Naki - Otto

Jajduk traži za Strinića 7 milja eura :lol:

Prezadovoljan sam novim patchom. Šljaka u najboljem redu, tu i tamo neki glupi transfer al ništa prestrašno.
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
kpain16
Moderator

Postby marko1210kc » 03 Mar 2010, 00:28

Ja krenuo opet s Dinamom, prodao Mandžu Ajaxu za 6,5 milja. Kupio samo Z.Pamića za 850 k (ali dolazi tek za godinu dana), Patrika Turunena iz Finske -free transfer, 20 god, Rosen Kirilov Bugar - isto free,36 godina (skautirali su ga Levski Sofia, Crystal Palace, Middlesbrough i još neki) i posudio iz Standarda Reginal Goreux (igrač tipa Tomečak).
Mučim se da dovedem Vidu, sad sam poslal opet ponudu nakon prodaje Mandže, pa bujemo vidli. :D Zeca mi Leverkusen oteo pred nosom za 2,8 mil. :( Lokosi mi nude Martinca, valjda ga bum doveo radi "nestašice igrača". :p

Ovaj Jozak mi stalno predlaže neke klince, mislim da budu za par godina jebeni, pa ih sad prvo skautiram.

Izgubio u prvoj tekmi za kvalifikacije za LP od Debrecena 1-0, u Mađariji.

Sve u svemu, teška sezona preda mnom... :D

btw. Kpain, jel se može dovest nekog Hrvatskog skauta i poslat ga u JAR? Probao sam dovest neke strane skaute, svi me odjebali... :roll:
marko1210kc
gold member

Postby kpain16 » 03 Mar 2010, 11:34

Pošalji mlađeg brata Mamića. :D
Da ti dofura neku "igračinu".
kpain16
Moderator

Postby neo » 04 Mar 2010, 23:06

ljudi kak vi stojite s ozlijedama s novim patchem? meni trenutno ozlijeđena jedna vrlo kvalitetna prva postava uglednog prvoligaša u nekoj od liga petice....13 ljudi sjebano!
[b]i kako da sklopim oči, kad znam da, noćas netko kao ja - sklapa ih zauvijek...[/b]

ne idem na tekme dok Z.M. ne ode iz Dinama
neo
silver member

Postby marko1210kc » 05 Mar 2010, 23:23

neo wrote:ljudi kak vi stojite s ozlijedama s novim patchem? meni trenutno ozlijeđena jedna vrlo kvalitetna prva postava uglednog prvoligaša u nekoj od liga petice....13 ljudi sjebano!

Da, i meni se čini da je malo previše ozlijeda... Skoro 70% utakmica se netko lakše ozlijedi (zeleni križić),a zna bit i crveni. Do sad sam imao sreće da su bili po tjedan-dva odsutni igrači. Bišćan mi se ozlijedio, kad je napravio full training ostavio sam ga još 2 tekme da ne igra, zatim je odigrao cijelu protiv Cibalije i sad mi se opet ozlijedi u tekmi s Rangersom u LP.

btw. u skupine LP sam išao preko Partizana. U šugagradu sam izgubio 2-1, ali sam doma pobijedio 2-0. :D
U skupini sam sa Sevillom, Rangersima i Bordeaux. :)
marko1210kc
gold member

Postby neo » 06 Mar 2010, 08:26

nevjerovatno - uspio sam dovesti Riberyja za 20 mil €. kad god sam ga htio kupit prije su mi tražili po 150mil €, ali sad - opet su tražili 146m€, odjebo sam ih - Man Utd ponudio 19m€ za njega - prihvatili su, ja uletio sam 21m€ i prihvatili opet...sad sam ga doveo i čim je došao - pogađati - ozlijedio se! -.-' kupio sam još Balotellija za 20 i sad pokušavam dovest još i Miguela Velosa. U međuvremenu sam prodao Gaga za 12, v.Nistelrooya za 6 i Marcosa Alonsa Villlarrealu za 300k (neki klinac iz Castille).
na kraju sezone mi dolazi Buonanotte kao zamijena za Gutija.

Prve tekme u sezoni protv Sportinga Gijona i ¸Espanyola dobio sam 3-1 i 3-0 CR9 dao ukupno 5 golova od 6 i jedan Balotelli (s tim da Balotelli igra na krilu kad ga stavim - zasad ulazi s klupe)
[b]i kako da sklopim oči, kad znam da, noćas netko kao ja - sklapa ih zauvijek...[/b]

neo
silver member

Postby Srednjaki » 15 Jul 2010, 14:55

Ok, ja bi se malo igrao FM-a 2009, 2010 mi sigurno neće raditi kak treba. Al očito sam glup za instalirati, sudeći po komentarima igra koju sam skin... kupio trebala bi raditi, nema nekih fejlova. Ako može neki kratki tutorial il bar link, bio bih zahvalan. Nešto sam i sam našao, ali i dalje ne uspjevam, pogubio sam se :oops: Mada ne mislim da nešto krivo radim, nije mi ovo prvi FM, al nešto je očito pošlo krivo.
da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd... Forum je z brda z dola užas...
Srednjaki
tuks wannabe

Postby Dexxa » 16 Jul 2010, 09:30

Ako je poanta u instaliranju igre onda kao što sigurno već znaš imaš onaj .iso format u kojem je cijela igrica....mountaš je na deamon tools i pokreneš instalaciju....nakon što se instalira sve je gotovo...jedino kad pokrećeš igricu uvijek mountaš taj .iso file da ti očitava kao da imaš CD u kompjuteru....i to je to...patch i ostalo samo skidaš i instaliraš....

EDIT: ovo je za FM 2010....a za FM 2009 se najozbiljnije ne sjećam kako ide.....i btw 2010 ti mora raditi...jer dosada je radio na svakakvim krš kompjuterima koje sam vidio ali imali su win 7...pa je možda i do toga...
Dexxa
gold member

Postby Srednjaki » 18 Jul 2010, 11:21

Eh, thanks, al uhvatio sam se FM08, taj ionako znam igrati kak treba :D
da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd... Forum je z brda z dola užas...
Srednjaki
tuks wannabe

Postby pynko » 19 Jul 2010, 00:03

Nemrem spavat pa malo igram LP.

Zadnje dvije utakmice doma.....

Image

Image

Kpain.... pa može se fino sa DInamom igrat. Iznad očekivanja. :D
Prepoznati nečiji sarkazam je pitanje inteligencije....
Sanjam Zagreb bez Bandića i Dinamo bez Mamića.
pynko
Moderator

Postby kpain16 » 19 Jul 2010, 10:31

A daj ne seri :lol:

Havojić utrpao Interu? Ima ability kao igrač kluba sa dna 2. talijanske lige.

Nevezano s tim, skužio sam da mi je sad, za FM11, prosječni ability igrača u klubu manji nego ikad.
Vjerovao sam da će ga popravit Šimić kad dođe, al bio sam neugodno iznenađen koliko ga je francuski researcher drastično "pokvario". Taman za uć sa klupe.
kpain16
Moderator

Postby slavonac » 19 Jul 2010, 10:50

jel trebaš nekog tko će testirati FM11? :D

Šalim se,znam da vas ima dosta...Kada će izaći demo?I cijela verzija? :)

igra mi se,ali mi se ne da počinjati ponovno ovaj stari...
...when you ain't got nothing,you've got nothing to lose,you're invisible,you got no secrets to conceal...
slavonac
Site Admin

Postby pynko » 19 Jul 2010, 11:38

kpain16 wrote:A daj ne seri :lol:

Havojić utrpao Interu? Ima ability kao igrač kluba sa dna 2. talijanske lige.

Nevezano s tim, skužio sam da mi je sad, za FM11, prosječni ability igrača u klubu manji nego ikad.
Vjerovao sam da će ga popravit Šimić kad dođe, al bio sam neugodno iznenađen koliko ga je francuski researcher drastično "pokvario". Taman za uć sa klupe.

Kaj ti je.Havojić mi je jedan od ključnih igrača. :D Zabio je i u zadnjem pretkolu,zabio je i Leverkusenu u grupi.
I Antolić rastura. Pivarić je jako dobar. Barbarić,Tomečak,Badelj i Lovren sjajni, Kramarić je očito napravljen kao jedan od jačih mladih igrača...
Mandžukić je klasa. I ima 26 godina i još je u Maksimiru. :twisted:
Opet ću vjerojatno proći grupu. Prošle sezone me ždrijeb pomazio Barcelonom u 1/8 finala. Čak sam i 0:0 izvukao u prvoj utakmici.

Klubovi tipa Leverkusen,Benfica,Rangers,Anderlecht su uglavnom osuđeni na poraz. Zabavno je....

Evo momčadi:

Image
pynko
Moderator

Postby slavonac » 19 Jul 2010, 11:43

Pynko,Jovan Radivojević?

Ja ih izbjegavam
...when you ain't got nothing,you've got nothing to lose,you're invisible,you got no secrets to conceal...
slavonac
Site Admin

Postby pynko » 19 Jul 2010, 11:48

slavonac wrote:Pynko,Jovan Radivojević?

Ja ih izbjegavam

Je,malo bode uši,ali dečko je iz BIH. :D To ti je kao Miloš Milošević CRO.
pynko
Moderator

Postby tuks » 19 Jul 2010, 11:52

Jovan Radivojević?

EDIT : Fak,kasnim...
Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče...

Više Dinamov navijač nego BBB...
tuks
tuks wannabe

Postby kpain16 » 19 Jul 2010, 12:22

slavonac wrote:jel trebaš nekog tko će testirati FM11? :D

Šalim se,znam da vas ima dosta...Kada će izaći demo?I cijela verzija? :)

igra mi se,ali mi se ne da počinjati ponovno ovaj stari...

Ako za ozbiljno misliš testirat i uočavat greške, mogu te preporučit. ;)

A ne zna se još točno datum izlaska. Al sigurno kao i svake godine negdje na jesen. Demo računaj možda koji tjedan ranije.
kpain16
Moderator

Postby pynko » 19 Jul 2010, 12:44

tuks wrote:Jovan Radivojević?

Jep. Imam i Dejana Radovića,Hrvata :?: koji je primljen u klub kao mlad i talentiran. Da mu dam otkaz? :D

Kpain...malo ih jebu imena sa ovih prostora jel? Pogotovo kad su igrači izmišljeni.
pynko
Moderator

Postby kpain16 » 19 Jul 2010, 12:47

U FM11 bi to trebalo bit ispravljeno. Primjerice, kad imaš u klubu Hrvata koji ima čudno ime, tipa Anas Sharbini, onda u editoru koji imam označim da mu ime nije hrvatsko. Tako ga FM neće koristit kad se napravi neki newgen.

A i nije da su Milan Rapajić, Miladin Pršo kao i Darijo Srna baš hrvatska imena.
kpain16
Moderator

Postby pynko » 19 Jul 2010, 13:04

kpain16 wrote:U FM11 bi to trebalo bit ispravljeno. Primjerice, kad imaš u klubu Hrvata koji ima čudno ime, tipa Anas Sharbini, onda u editoru koji imam označim da mu ime nije hrvatsko. Tako ga FM neće koristit kad se napravi neki newgen.

A i nije da su Milan Rapajić, Miladin Pršo kao i Darijo Srna baš hrvatska imena.

Apsolutno,zato mi je Miloš Milošević i bio prva asocijacija.

Ako je cilj bio pokazati multietničnost na prostorima bivše YU,onda svaka čast,ali znao sam naletit na Srbe koji se zovu Tomislav ili Zvonimir,a izmišljeni su igrači pa mi se više čini kao greška ili nemar nego kao dokaz demokratičnosti ili poštivanje nacionalnih manjina i proporcionalne zastupljenosti u državama regije. :D

No,možda je upravo to i bio cilj.
pynko
Moderator

Postby kpain16 » 19 Jul 2010, 13:14

Ivica Kralj :D

Sve u svemu mislim da je većina imena ispravna. Al zna se tu i tamo naletit na nekog "čudnog". Ima toga i u stvarnosti, a dal više ili manje nego u igri nemam blage veze.
kpain16
Moderator

Postby Srednjaki » 19 Jul 2010, 13:23

Nemam veze s Belišćem u stvarnom životu, svidjeli su mi se kao stabilna drugoligaška sredina. MP je bio 6. :)
Prvu ligu otvaram na Poljudu :D
Image
Srednjaki
tuks wannabe

Postby pynko » 19 Jul 2010, 14:48

Srednjaki wrote:Nemam veze s Belišćem u stvarnom životu, svidjeli su mi se kao stabilna drugoligaška sredina. MP je bio 6. :)
Prvu ligu otvaram na Poljudu :D
Image

Bravo Zvonac! 8-)
pynko
Moderator

Postby Srednjaki » 20 Jul 2010, 10:41

"Dinamo will take this" :P
Image
Srednjaki
tuks wannabe

Postby pynko » 20 Jul 2010, 12:55

Srednjaki wrote:"Dinamo will take this" :P
Image

"Vi niste Dinamo......" :P

Image
pynko
Moderator

Postby neo » 20 Jul 2010, 17:11

Vukojević???

nije ni čudo da si odigrao X kad ti igra Tomić u prvoj i jo tome zabija golove! :D :D

neo
silver member

Postby Borna » 20 Jul 2010, 17:45

on igra s beliscem
...i kako smo prokleto nisko drzali blanje. to je bio stav, to je bila izjava. mi protiv njih, mi sasvim sami protiv svih...
Borna
Site Admin

Postby neo » 22 Jul 2010, 15:29

dobro - glup sam! :D

neo
silver member

Previous

Return to Computers & Gaming