Prijedlozi

Ovdje možete davati svoje prijedloge i komentare, te postavljati pitanja vezana uz DinamoZG.net forum...

Re: Prijedlozi

Postby Borna » 08 Feb 2009, 11:12

phpbb.com je netko srusio, tako da se do modifikacija za forum ne moze doci... u meduvremenu je captcha koju imamo malo zakomplicirana, a parametri promijenjeni... ako nista drugo, to bi bar trebalo donijet malo mira
...i kako smo prokleto nisko drzali blanje. to je bio stav, to je bila izjava. mi protiv njih, mi sasvim sami protiv svih...
Borna
Site Admin

Postby Borna » 10 Feb 2009, 20:56

jel netko brisao botove ili ih fkt nema od kad smo ovo štelali?
...i kako smo prokleto nisko drzali blanje. to je bio stav, to je bila izjava. mi protiv njih, mi sasvim sami protiv svih...
Borna
Site Admin

Postby LuxAngelus » 10 Feb 2009, 22:36

Danas ih nije bilo, ali jučer ih je bilo 10tak, ako ste danas to napravili ondaje stvar vjerojatno riješena.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby slavonac » 10 Feb 2009, 23:00

ja sam ih brisao jučer...dosad sam ih barem 50 sveukupno obrisao...

Lux,ajd molim te,ne moraš na sve postove odgovarati ;)

Razumijem da želiš pomoći,ali s ovim ne pomažeš ;)
...when you ain't got nothing,you've got nothing to lose,you're invisible,you got no secrets to conceal...
slavonac
Site Admin

Postby pynko » 11 Feb 2009, 12:11

Brisao sam i ja.Skoro svaki dan.Nažalost.
Prepoznati nečiji sarkazam je pitanje inteligencije....
Sanjam Zagreb bez Bandića i Dinamo bez Mamića.
pynko
Moderator

Postby Borna » 11 Feb 2009, 15:03

ma dobro opcenito, to znam... al pitam od nedjelje u 12:12...

mislim, stavio sam pitanje u registraciju "napišite sedamdesetdva"... kak to bot moze pogodit... u pm
Borna
Site Admin

Postby rio » 11 Apr 2009, 20:29

Kad otvorim više tema na forumu na svakom tabu mi piše dinamozg.net/forum. Jel možete složit da piše naslov teme?
VRATITE NAM CHAT!
rio
silver member

Postby rio » 13 Apr 2009, 00:32

Anybody?
VRATITE NAM CHAT!
rio
silver member

Postby Borna » 13 Apr 2009, 09:43

da bi znao jel se moze, morao bi probat, a za to moram prvo modifikaciju nac na netu, onda ju ubacit u kod foruma, onda isprobat, i onda ti tek mogu rec jel se moze... to mi je minimalno pol sata posla, koji mi se na Uskrs nije dalo radit... provjerit cu danas ili sutra jel se moze, pa cu ti odgovorit
Borna
Site Admin

Postby bad boy » 30 May 2009, 12:00

Knežija wrote:...

6. Zabranjuju se nickovi kao "Dinamo Zagreb" "Bad Blue Boys selo moje malo", "franjo 1986" i sve varijacije istih za koje moderatori smatraju da su neprimjereni. Nadite nadimak koji odrazava vas kao clana, a ne grupu, podgrupu, grad, selo, kvart ili skolsko igraliste iz kojih dolazite. Kazna za odstupanje od ovog pravila je instantan ban.
Ovaj je klub bio i bez tebe, i sutra će opet bez tebe moći!
Mamiću odlazi!
bad boy
silver member

Postby Avrilac » 26 Oct 2009, 22:44

Forum je opčenito loš nepa spammare, nema ostali sportovi nego samo sportovi nemaju ostale lige trebali bi totalno poboljšat forum, mogli bi napravit stranicu, mogli bi napravit neke nogometne termine itd. da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd. trebate imat barem jedan podforum za grafiku, ako ima nekih talentiranih kompjuterskih grafičara, pa da onda naprave par sigova, wallpapera, avatara za pojedine igrače itd... Forum je z brda z dola užas...
Avrilac
bronze member

Postby kpain16 » 27 Oct 2009, 00:00

Vidiš takav forum kakav ti želiš se nalazi na disney.com pa samo izvoli.
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
Football hooligans? - well, there are 92 club chairmen for a start.-B.Clough
How did the cat get so fat?
kpain16
Moderator

Postby banditos » 27 Oct 2009, 00:36

a ako znas tak jako puno kaj sve treba napraviti da to bude naj naj forum, zakaj ga ne napravis sam..??
::: I krv svoju za plavu boju :::
banditos
silver member

Postby Avrilac » 27 Oct 2009, 07:46

starci mi nedaju da kupim domenu inaće bi ja to odavno napravio, pa gle nikaj vam nije nemoguće samo se malo bolje potrudite i sve bu vam bilo super! Mislim znam da nije lagano, ali se pomalo gubim na forumu...
Avrilac
bronze member

Postby Borna » 27 Oct 2009, 21:01

mucek, www.myspace.com je mjesto za tebe
Borna
Site Admin

Postby Avrilac » 28 Oct 2009, 10:38

već ga imam odavno!
Avrilac
bronze member

Postby larsson » 28 Oct 2009, 10:50

Daj adresu da te dodam ko frenda, pliz!
"Do Hrvata i Hrvatske ne ima kukavna naroda ni nesretne zemlje. Ovaj narod nije za drugo van da čim prije propadne ter da ne bude samo na neprilici sebi i drugima. Tu ne ima ljudi, ne ima značajeva: ne ima ništa osim hrđe." - dr. Ante Starcevic
larsson
platinum member

Postby malenazgb » 30 Oct 2009, 02:43

Kolika se faca treba bit da se dobije dopuštenje o otvaranju dinamozg.net grupe na fejsu?
Držim da kad bi se svi članovi foruma učlanili na dotičnu facebook grupu, velika je vjerojatnost da bih ih tamo(pa samim time i na forum) slijedili barem neki od njihovih fejs frendova...
When I was young and I had no sense, I took a wizz on an electric fence. It hurt so bad, it shocked my balls, I took a crap in my overalls.
malenazgb
silver member

Postby Borna » 30 Oct 2009, 20:57

samo ti daj... i ubaci da je utorkom od 7-9 happy hour, dva posta po cijeni jednog
Borna
Site Admin

Postby malenazgb » 08 Dec 2009, 19:59

It was not possible to determine the dimensions of the image.

Nadasve iritantna poruka nakon pokušaja direktnog(ili bilo kojeg drugog) linkanja slika sa najpopularnijih image web hostova...
Molim nadležne da pošalju forum na neki tečaj o kalibriranju veličina image-a ili nek maknu tu nepotrebnu restrikciju manualno...
When I was young and I had no sense, I took a wizz on an electric fence. It hurt so bad, it shocked my balls, I took a crap in my overalls.
malenazgb
silver member

Postby 19Borat90 » 08 Dec 2009, 23:54

[/quote]

evo da usput objasnim kaj je sa slikama. dakle imamo na forumu jednu malu modifikaciju koja kontrolira da fotke nisu preko xy pixela, e sad se ta modifikacija u selidbi nesto sjebala i od onda ne radi. al posto phpbb (software koji koristimo) nema normalan panel za dodatke ko sve ostalo na netu, nego treba fizicki kopi-pejsta dijelove koda po razlicitim skriptama, sad je nemoguce nac di je ta greska i popravit ju. mislim, moguce je, al stvarno ne mislim odvojit sat-dva vremena za cesljanje po kodu.

greska ce bit ispravljena kad izade slijedeci veci update phpbb-a, pa ce se forum updateat na novu verziju gdje se onda pociste svi dodatci i treba ih umetat ponovno, pa ce tako bit obnovljen i taj.

zao mi je sto se to dogada, bit ce uskoro ok[/quote]
I have a lot of memories of places where I have been
But I can't remember that anything is like home.
VRATITE NAM CHAT!
19Borat90
platinum member

Postby taboof » 14 Jan 2010, 15:09

evo ja bi predlozio da se ukljuci bb code u signature...
taboof
bronze member

Postby slavonac » 14 Jan 2010, 17:28

ja sam izričito protiv toga,mislim da je sasvim dovoljno ovo što imamo...Ne želim šarene potpise,potpise ne znam koje veličine i slično
...when you ain't got nothing,you've got nothing to lose,you're invisible,you got no secrets to conceal...
slavonac
Site Admin

Postby Borna » 14 Jan 2010, 18:25

... sto je vise-manje i razlog zasto je to iskljuceno, a mislim da se vecina slaze da tako i ostane
Borna
Site Admin

Postby kpain16 » 15 Jan 2010, 18:36

Ne da se slažem, nego inzistiram. Da se tako odrazim. :D
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
Football hooligans? - well, there are 92 club chairmen for a start.-B.Clough
How did the cat get so fat?
kpain16
Moderator

Previous

Return to Prijedlozi i komentari