Miki wrote:Sa jedne internet stranice:
Zvonko Bušić bio je vođa skupine od pet ljudi koji su 10. rujna 1976. godine oteli zrakoplov američke TWA kompanije. Isključivi cilj otmice bio je prisiliti vodeće američke i europske novine da tiskaju letak s pojedinačnim podatcima o presiji koju je trpio hrvatski narod pod bivšim režimom.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ne vidim gdje je on ovdje terorist...covjek se digao za Hrvatski narod sto bi ja i mnogi ovdje isto napravili u to vrijeme (jbg bio je u americi i htio je da se sve to prosiri po svijetu kak su se oni ponasali prema nama...mislim na titu i jugoslavene )...a ova poruka od ultrasa nema veze s vezom jer je on za vrijeme rata bio u zatvoru pa ne vidim di je on tu pomogao...gore ti pise datum kad se izdesavalo sve to a tad se brijem nije ni slutilo da ce doc rat
EDIT: ajmo dalje s temom a ne se svadjat oko Busica
HRVATSKI terorist Zvonko Bušić koji je zbog
otmice zrakoplova i ubojstva policajca odležao 32 godine u američkom zatvoru došao je u Imotski gdje je njega i suprugu Julianne primio gradonačelnik Ante Đuzel. Bušić se u Imotskom družio s brojnim prijateljima iz školskih dna, a građanima se obratio povodom Dana grada.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ovo što pišeš su nebuloze.....digao se za hrvatski narod....pa mogu se i ja sad dignuti otići do sabora pobiti sve zastupnike i dignuti zgradu u zrak....i reći to je bilo za hrvatski narod....i šta onda da očekujem?..kako će me se zvati?...teroristom, ubojcom ili će mi odmah narod ponuditi mjesto predsjednika vlade?....
Da, nastavit ćemo s temom ali mi idu na kurac neke stvari....nekome se brani unošenje transparenata na tribinu jer su navodno političkog sadržaja a ovi ni manje ni više već transparent podrške teroristu i ubojci unijeli i razvukli preko cijele tribine......i nikome ništa....